Rusya Teknik Vize

Acentamız sizin adınıza Rusya teknik vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.
Rusya Teknik vizeler gelen davetiyede ki tarih aralığında ve davetiyede belirtildiği gibi 1 girişli yada 2 girişli

Rusya Teknik Vize; Genelde inşaat şirketlerinin tercih ettiği vize türü olup bu vize türü ile 90 güne kadar Rusya’daki kısa süreli çalışmalarınızı karşılayabilecek vize türüdür.

  • Umuma Mahsus (Bordo) sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Hususi (Yeşil) pasaport sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Hizmet (Gri) pasaport sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Diplomatik (Siyah) pasaport sahipleri 90 güne kadar ki seyahatlerinde vizeden muaftır.

Rusya Teknik Vize Başvurusu için Gerekli Evraklar

  • En az  1 yıl geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • 2 Adet arka fonu beyaz 35×45 ölçülerinde biyometrik resim (Örnek Resim)
  • Önlü arkalı T.C. Kimlik (Fotokopisi)
  • Rusya’da görüşmeye gideceğiniz firmanın yetkili makamlar tarafından onaylı davetiyesi
    (Örnek Normal Davetiye ”Aslı”) – (Örnek E-Davetiye ”Kopyası”)
  • İletişim bilgileriniz (Ev adresinizi ve Cep telefon numaranızı boş bir kağıda yazınız.)
  • Türkiye’deki iş bilgileriniz (İşyeri adı, Adresi, Telefon numarası ve İşyerindeki görevinizi boş bir kağıda yazınız.)

Rusya teknik Vize Ücretleri ve İşlem Süreleri

Vize SüresiVize TipiGiriş Sayısıİşlem SüresiVize ÜcretiDavetiye ÜcretiToplam Ücret
3 Aylık / NormalTeknik1 Girişli25+5 İş Günü180 USD170 USD350 USD
3 Aylık / ExpressTeknik1 Girişli25+2 İş Günü260 USD170 USD430 USD
3 Aylık / NormalTeknik2 Girişli25+5 İş Günü230 USD170 USD400 USD
3 Aylık / ExpressTeknik2 Girişli25+2 İş Günü360 USD170 USD530 USD
Davetiyenizi kendiniz temin edeceksiniz sadece vize ücreti ödemeniz gerekecektir.