Rusya Ticari Vize

Yabancıların Rusya’ya giriş ve çıkışını düzenleyen yeni kanuna göre, bir yabancı 1 yıllık çok giriş-çıkışlı ticari vizesi olsa bile her 180 gün içerisinde maksimum 90 gün Rusya’da kalabilir.
Acentamız sizin adınıza Rusya ticari vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.
Rusya ticari vizeler gelen davetiyede ki tarih aralığında ve davetiyede belirtildiği gibi 1 girişli, 2 girişli yada çok girişli olarak alınabilmektedir.

Rusya Ticari Vize; Rusya’ya ürünlerini, hizmetlerini tanıtma, yeni müşteriler kazanma, varolan müşteri ile görüşme, ziyaret etme, sektöründeki gelişmeleri takip etme ve yeni üretim teknolojilerini öğrenme amaçlı Rusya’ya gidip gelen iş adamlarının alması gereken vize türüdür.

  • Umuma Mahsus (Bordo) sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Hususi (Yeşil) pasaport sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Hizmet (Gri) pasaport sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Diplomatik (Siyah) pasaport sahipleri 90 güne kadar ki seyahatlerinde vizeden muaftır.

Rusya Ticari Vize Başvurusu için Gerekli Evraklar

  • En az 18 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • 2 Adet arka fonu beyaz 35×45 ölçülerinde biyometrik resim (Örnek Resim)
  • Önlü arkalı T.C. Kimlik (Fotokopisi)
  • Rusya’da görüşmeye gideceğiniz firmanın yetkili makamlar tarafından onaylı davetiyesi
    (Örnek Normal Davetiye ”Aslı”) – (Örnek E-Davetiye ”Kopyası”)
  • İletişim bilgileriniz (Ev adresinizi ve Cep telefon numaranızı boş bir kağıda yazınız.)
  • Türkiye’deki iş bilgileriniz (İşyeri adı, Adresi, Telefon numarası ve İşyerindeki görevinizi boş bir kağıda yazınız.)

Rusya Ticari Vize Ücretleri ve İşlem Süreleri

Vize SüresiVize TipiGiriş Sayısıİşlem SüresiVize ÜcretiDavetiye ÜcretiToplam Ücret
3 Aylık / NormalTicari1 Girişli25+5 İş Günü180 USD170 USD350 USD
3 Aylık / ExpressTicari1 Girişli25+2 İş Günü260 USD170 USD430 USD
3 Aylık / NormalTicari2 Girişli25+5 İş Günü230 USD170 USD400 USD
3 Aylık / ExpressTicari2 Girişli25+2 İş Günü360 USD170 USD530 USD
1 Yıllık / NormalTicariÇok Girşli25+5 İş Günü350 USD270 USD620 USD
1 Yıllık / ExpressTicariÇok Girşli25+2 İş Günü580 USD270 USD850 USD
Davetiyenizi kendiniz temin edeceksiniz sadece vize ücreti ödemeniz gerekecektir.