Rusya Turistik Vize

Acentamız sizin adınıza Rusya Turistik vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.
Rusya Turistik vizeler belirttiğiniz tarihten itibaren başlangıçlı olup otel rezervasyonunuz kadar en fazla 30 günlük tek girişli yada 30 günlük çift girişli olarak alınabilmektedir.

Rusya Turistik Vize; En hızlı ve ucuz olan vize türü olup ziyaret amacınızın turizm olduğu durumlarda almanız gereken vizedir. Turist vizesi maksimum 30 günlüktür ve uzatılamaz. Fuar katılımcıları bu vize türünü kullanabilirler yine de ticari vize almaları tavsiye edilir.

  • Umuma Mahsus (Bordo) sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Hususi (Yeşil) pasaport sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Hizmet (Gri) pasaport sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Diplomatik (Siyah) pasaport sahipleri 90 güne kadar ki seyahatlerinde vizeden muaftır.

Rusya Turistik Vize Başvurusu için Gerekli Evraklar

  • En az 8 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • 2 Adet arka fonu beyaz 35×45 ölçülerinde biyometrik resim (Örnek Resim)
  • Önlü arkalı T.C. Kimlik (Fotokopisi)
  • Rusya’da konaklayacağınız otel rezervasyonunuz (Fotokopisi)
  • İletişim bilgileriniz (Ev adresinizi ve Cep telefon numaranızı boş bir kağıda yazınız.)
  • Türkiye’deki iş bilgileriniz (İşyeri adı, Adresi, Telefon numarası ve İşyerindeki görevinizi boş bir kağıda yazınız.)

Rusya Turistik Vize Ücretleri ve İşlem Süreleri

Vize SüresiVize TipiGiriş Sayısıİşlem SüresiToplam Fiyat
1-30 Günlük / NormalTuristik1 Girişli5 İş Günü155 USD
1-30 Günlük / ExpressTuristik1 Girişli2 İş Günü240 USD
1-30 Günlük / NormalTuristik2 Girişli5 İş Günü210 USD
1-30 Günlük / ExpressTuristik2 Girişli2 İş Günü340 USD