Rusya Özel Ziyaret Vizesi

Acentamız sizin adınıza Rusya özel ziyaret vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.
Rusya özel ziyaret vizesi gelen davetiyede ki tarih aralığında ve davetiyede belirtildiği gibi 1 yada 2 girişli olarak alınabilmektedir.

Rusya Özel Ziyaret Vizesi; Bu tür vizeler akraba ve arkadaş ziyaretlerinde alınması gereken vize türüdür. Özel ziyaret vizesi maksimum 90 günlüktür ve uzatılamaz.

  • Umuma Mahsus (Bordo) sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Hususi (Yeşil) pasaport sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Hizmet (Gri) pasaport sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Diplomatik (Siyah) pasaport sahipleri 90 güne kadar ki seyahatlerinde vizeden muaftır.

Rusya Özel Ziyaret Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

  • En az  1 yıl geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • 2 Adet arka fonu beyaz 35×45 ölçülerinde biyometrik resim (Örnek Resim)
  • Önlü arkalı T.C. Kimlik (Fotokopisi)
  • Rusya’daki kişinin yetkili makamlar tarafından onaylı davetiyesi
     (Örnek Normal Davetiye ”Aslı”)  (Örnek E-Davetiye ”Kopyası”)
  • İletişim bilgileriniz (Ev adresinizi ve Cep telefon numaranızı boş bir kağıda yazınız.)
  • Davet gönderen kişinin doğum tarihi (GUN-AY-YIL şeklinde boş bir kağıda yazınız)
  • Türkiye’deki iş bilgileriniz (İşyeri adı, Adresi, Telefon numarası ve İşyerindeki görevinizi boş bir kağıda yazınız.)

Rusya Özel Ziyaret Vize Ücretleri ve İşlem Süreleri

Vize SüresiVize TipiGiriş Sayısıİşlem SüresiToplam Fiyat
3 Aylık / NormalZiyaret1 Girişli5 İş Günü155 USD
3 Aylık / ExpressZiyaret1 Girişli2 İş Günü240 USD
3 Aylık / NormalZiyaret2 Girişli5 İş Günü210 USD
3 Aylık / ExpressZiyaret2 Girişli2 İş Günü340 USD